Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня
icon clock22.12.2021
icon eye68
ЛЮДИ НОВИНИ

Досвідчені та віддані обраній професії: працівники Пулинського РЕМу в екстремальних умовах здатні вирішувати найскладніші завдання

Щорічно 22 грудня професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі. Завдяки цим людям ми можемо насолоджуватися теплом у своїх оселях холодними зимовими вечорами, працювати і займатися домашніми справами у темний час доби, насолоджуватися переглядом фільмів, читанням книг під світло настільної лампи. Сучасне життя важко уявити без електрики, а енергетики допомагають зробити його комфортним і продуктивним.

Напередодні професійного свята наш журналіст завітав до тих, хто кожен день нашого життя намагається зробити світлішим, теплішим і затишнішим.

Оператор електронно-обчислювальних машин Інна Лавренчук

– Працівники енергетичної галузі Пулинщини своєю щоденною працею доводять, що часто і в екстремальних умовах здатні вирішувати найскладніші завдання аби надійно функціонував паливно-енергетичний комплекс нашої держави, щоб забезпечувати електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя наших земляків, – мовить начальник Пулинського РЕМу Юрій Сидорчук. – У 2021 році наші працівники у повному обсязі виконали плани капітального і технічного обслуговування електричного обладнання РЕМу. У четвертому кварталі для покращення якості електропостачання провели реконструкцію мереж у Соколові та Стрибіжі і розвантажили повітряні лінії 0,4 кВ.

Будні робітників енергетичної галузі насичені різноплановою діяльністю. Так, 14 грудня у Соколові працівники РЕМу виконували роботи по заміні приладів обліку побутових споживачів зі встановленням нових відгалужень на ізольовані проводи. Також цього дня бригада у складі майстра Віталія Нагрибецького, водія Миколи Гичуна та електромонтерів Юрія Гончарука, Руслана Кравченка та Олександра Щугарьова виконували аварійні роботи у селі Павлівка. Саме за таким процесом їх застав журналіст.

– У нас робота – дуже відповідальна та небезпечна, – каже Олександр Щугарьов. – Ми, як і мінери, помиляємося тільки раз!

Бригада виконавців аварійних робіт працює у селі Павлівка – Юрій Гончарук, Руслан Кравченко, Микола Гичун, Олександр Щугарьов, Віталій Нагрибецький (зліва направо)

Очільник РЕМу також розповів про отримання нової техніки, якою забезпечили персонал, що займається обслуговуванням електричних мереж задля більш надійного та швидшого реагування на звернення споживачів і обслуговування мереж.

Юрій Сидорчук пишається своїм колективом, у якому працюють досвідчені, стійкі характером і віддані обраній справі фахівці.

Старший бухгалтер Антоніна Тимощук

22 грудня з нагоди професійного свята від імені АТ «Житомиробленерго» працівники Пулинського РЕМу відзначені нагородами.

– Почесні грамоти вручили диспетчеру РЕМу Олександру Михайловичу Матюшенку, оператору електронно-обчислювальних машин Інні Василівні Лавренчук, водію автотранспортних засобів Миколі Івановичу Гичуну, – розповідає Юрій Сидорчук. – Подяки отримали старший бухгалтер Антоніна Іванівна Тимощук та електромонтер мережної дільниці Олександр Вікторович Щугарьов.

Щиро бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, щастя, добра, енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, гармонійного поєднання здобутків ветеранів-енергетиків із енергією молодого покоління. Нехай надійною опорою у житті залишаються сім’я, рідні та друзі, зростає енергія ваших задумів, а світло і тепло завжди зігрівають ваш дім та будуть не лише в оселях, а й у ваших серцях.

You cannot copy content of this page