Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock23.07.2021
icon eye45
НОВИНИ

Донька ветерана АТО Женя Ярова потребує допомоги на лікування

Женічка Ярова з Пулин. Їй один рік і один місяць. На її народження з радістю чекали ветеран АТО, голова Пулинської регіональної спілки ветеранів АТО Сергій Яровий і його дружина Тетяна. Та почутий від лікарів діагноз перемінив життя батьків, трьох старших сестричок Жені і всієї родини, змусивши мобілізувати максимум зусиль заради порятунку життя та здоров’я дитини.

Мама дівчинки, Тетяна Ярова, розповідає, що коли Жені було три місяці, тато під час масажу донечці помітив на спині в дитини щось схоже на пухлину.

– Ми дуже злякалися. Звернулися до лікарів. Одні призначали вітаміни, другі давали направлення до генетика, – розповідає Тетяна. – Невролог нам дала направлення на МРТ і сказала не втрачати час. На наступний день робимо…і висновок… новоутворення… Звертаємося до інституту нейрохірургії, в Охматдит. І в той же день нам двостороннє рішення: дитину – в інститут раку на біопсію, щоб визначити яка пухлина. Їдемо на наступний день, проходимо обстеження. Звичайна біопсія не вийшла, призначають відкриту, в операційній, робить заслужений онколог України. 31 грудня 2020 р. наш лікар нам повідомляє: злоякісна пухлина поперекового відділу хребта. Діагноз «нейробластома». Пухлина дуже складна. Що нам робити далі??? Маленька дівчинка – і така страшна, важка хвороба…

За словами мами, на даний час Женічка пройшла 6 важких блоків хіміотерапії. Переливання тромбоцитів. Кров у Жені рідкісна, ІІІ (-). Батьки, рідні, знайомі, друзі, волонтери шукали донорів. Відгукнувся побратим Сергія Ярового Микола, який став постійним донором дівчинки.

– На жаль, 6 блоків хіміотерапії не допомогли нашій дитині, – каже мама. – Женічка не може сама ні сидіти, ні стояти на ніжках. А так хоче наша дівчинка бігати, гуляти в м’ячик і мати щасливе дитинство! Стукаємо у всі двері, щоб наша Женічка росла щасливою дівчинкою. Ми звернулися до лікарів у Німеччину, щоб вони дали шанс нашій дитині одужати. Звернулися до лікарів Іспанії. Прийшла відповідь … і ціна лікування нейробластоми… Від 280 до 380 тисяч євро!

Молимося і віримо в Бога.

Батьки звертаються з проханням до усіх небайдужих людей допомогти їхній родині побороти хворобу Жені Ярової.

Перерахувати кошти можна на картку ПриватБанку: 5168 7451 0341 3636.

Тел.: 068 455 73 20, мама Тетяна.

You cannot copy content of this page