Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 7 травня
icon clock18.08.2020
icon eye30
НОВИНИ

Для неповнолітніх засуджених провели екскурсію у музеї учасників бойових дій

Шість років на Донбасі триває війна, яка стала частиною нашого життя. Про бойові дії важливо знати не тільки з телевізора чи газет, а й відвідувати тематичні музеї.

18 серпня до музею учасників бойових дій у Пулинах завітали неповнолітні засуджені. Для них волонтер Володимир Адамович провів екскурсію та розповів якою ціною виборюють територіальну цілісність рідної країни.

– На Сході загинули троє наших земляків – Олексій Горай, Олександр Чернявський і Сергій Ковнацький, – мовить Володимир Адамович. – Війна триває. Щодня українські воїни ризикують власним життям заради мирного майбутнього.

Відвідувачі музею побачили багато експонатів із війни на Донбасі. В екскурсії також взяли участь головна спеціалістка служби у справах дітей Пулинської селищної ради Тетяна Андрійчук, мама одного з неповнолітніх та очільниця Пулинського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Тетяна Горбатюк.

– Патріотичне виховання молоді – один із важливих напрямків роботи центру пробації, – зазначає Тетяна Горбатюк. – Важливо, щоб про війну на Сході наші підопічні дізнавалися не лише з телевізійних новин чи газет, а й відвідували музеї учасників бойових дій. Добре, що у Пулинах є люди, які працюють над збереженням фактів реальної історії України.

You cannot copy content of this page