Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock08.09.2021
icon eye52
НОВИНИ

Дитячий садок «Веселка» відзначив свій перший ювілей

5 вересня виповнилося 10 років із моменту відкриття у Мартинівці закладу дошкільної освіти «Веселка». Нині тут виховується 20 діток із чотирьох сіл Пулинської громади.
– Дитячий садочок був заснований у 2011 році за сприяння керівництва району на чолі з Станіславом Карпінським та голови Мартинівської сільської ради Ольги Зубрицької, – розповідає директорка ЗДО «Веселка» Любов Павлюк. – На момент відкриття закладу я працювала вихователькою, а очільницею була Оксана Опанащук. Із року в рік ми перетворювали дитячий садок на затишний острівець для маленьких вихованців. Нині у нас є 20 діток із Мартинівки, Видумки, Бабичівки та Неборівки.
У закладі працює вихователька Людмила Лисенко, її помічниця Валентина Герасимчук, опалювачка Світлана Фелль, а вражає смачними сніданками та обідами Світлана Морозовська.
З нагоди ювілею дитячого садка під час святкування Дня села колектив привітали депутати Пулинської селищної ради Станіслав Карпінський та Володимир Рудюк. Вони привезли багато цікавих іграшок для вихованців і приємні презенти працівникам закладу.
– Працівники дошкільного закладу наділені безмежною материнською любов’ю, з великими добрими серцями, і вони відчувають кожну дитину, – мовить очільниця Старостинського округу Ольга Зубрицька. – Ми пишаємося тим, що 10 років тому в нашому селі з’явився острівець незабутнього та яскравого дитинства!

You cannot copy content of this page