Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 2 травня
icon clock29.12.2021
icon eye44
НОВИНИ

Депутати і посадовці передплатили газету «Вісті» багатодітним сім’ям, військовим і самотнім пенсіонерам

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят за ініціативи колективу районного часопису депутати Житомирської обласної та районної рад та керівництво Пулинської селищної зробили приємний подарунок декільком мешканцям Курненської та Пулинської громад – за власні кошти передплатили на 2022 рік газету «Вісті».

Знаний на Пулинщині своїми добрими справами депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов оформив річну передплату для трьох багатодітних сімей з сіл Івановичі, Грузливець і Павлівка.

– Місцева газета дуже важлива для людей, – каже Дмитро Кропачов. – Адже у ній є не тільки новини з усієї Пулинщини. У «Вістях» публікується корисна інформація, яка допомагає вирішувати різні життєві проблеми. Тож переконаний, що такий подарунок для сімей стане у нагоді і зробить новий 2022 рік кращим!

– «Вісті» – це незалежне громадсько-політичне видання, яке функціонує у Пулинах, – мовить Тарас Собко. – Маємо усі разом підтримувати газету, передплачувати собі, своїм рідним і тим, хто не має змоги це зробити, – самотні пенсіонери, люди з інвалідністю, багатодітні родини, військові. Тому саме таким п’ятьом людям із двох громад Пулинщини я передплатив районку на шість місяців 2022 року.

До цієї справи також долучилася Пулинська селищна рада.

– Для друкованого слова настали не найкращі часи. Конкуренція з телебаченням та Інтернетом – це нерівна боротьба, проте журналісти газети мають перевагу у якості та фаховості, – зазначає очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк. – Творча команда «Вістей» у кожну газету вкладає душу та серце, бо понад усе поважає і цінує свого читача. Це відчувається, коли гортаєш свіжий випуск районки. Хочеться, щоб газета розвивалася, а без передплатників – це не вдасться зробити. Тому за свої кошти оформив передплату на «Вісті» собі та двом жителям Пулинської громади – військовослужбовцю та чоловіку з інвалідністю.

Заступник Пулинського селищного голови з питань діяльності органів виконавчої ради Сергій Мурзаков та секретар селищної ради Людмила Метельська передплатили районний часопис на пів року для учасника АТО/ООС із Ялинівки та багатодітної родини з Буряківки.

Добрі справи робити легко, головне – бажання. Приєднуйтесь до таких ініціатив і нехай у новому році здійснюється усе задумане!

You cannot copy content of this page