Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock08.05.2021
icon eye37
НОВИНИ

День пам’яті та примирення: пулинці прийшли до Монументу Слави з квітами і лампадками

8 травня, в День пам’яті та примирення, в Пулинах відбулося покладання квітів до Монументу Слави. Учасники мітингу йшли центром селища з гірляндами, квітами, а їх супроводжували промені вечірнього згасаючого сонця та мелодії воєнних літ.

Ялинові вінки, запалені лампадки – як символ життя та немеркнучої пам’яті, барвисті квіти лягли до підніжжя Монументу Слави, де яскраво палає вічний вогонь. На обличчях людей застигла задума та зосередженість.

Перед учасниками зібрання виступив Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Він закликав присутніх пам’ятати тих, хто віддав життя заради інших людей, хто обороняв нашу країну, вшановувати співвітчизників, які нині виборюють мир на Сході України.

-Бажаю вам миру, щастя, добра та щоб розквітала наша громада, – сказав землякам на завершення виступу Олександр Гаврилюк.

Ведуча мітингу Лариса Громська зазначила, що 8 травня – це день пам’яті про тих, хто загинув у війні, віддали своє життя, щоб ми раділи кожному дню. Їх присутні вшанували хвилиною мовчання. І поверталися до своїх домівок під звуки пісень про Перемогу.

You cannot copy content of this page