Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня

Дегустували, смакували та купували: репортаж із відкриття фірмового магазину «Брусилівські ковбаси» ®

17 грудня у Пулинах відбулося урочисте відкриття магазину м’ясної смакоти «Брусилівські ковбаси». Покупців очікував величезний асортимент смачних та якісних ковбасних виробів, морожених напівфабрикатів тощо. Жителів і гостей містечка зустрічали усміхнені продавчині та запрошували продегустувати різноманітне ковбасне асорті.

Покупці, побувавши у новому магазині, переконалися, що «Брусилівські ковбаси» пропонує великий асортимент, щоб кожен міг придбати ковбасні вироби на будь-який смак та бюджет. Саме тут можна бути впевненими, що купите якісні продукти, які будуть відповідати смаковим вподобанням і фінансовим можливостям.

Задоволені та з повними пакетами ковбасних смаколиків відвідувачі виходили з магазину та ділилися своїми враженнями.

– Дуже сподобалася представлена продукція, – мовить пулинка Олена Висоцька. – Найбільше засмакувала домашня і печінкова ковбаска. Віднині буду часто купувати «Брусилівські ковбаси», адже це справді смачно та відносно недорого!

Завітайте до нового магазину і Ви та переконайтесь – «Брусилівські ковбаси» – це вишуканий смак традицій!

Адреса ковбасної крамнички – смт Пулини, вул. Шевченка, 110 (біля Нової пошти). Графік роботи – з 8 до 20 години у будні (перерва 12.00 – 13.00 год), у вихідні та святкові – з 8 до 18 год.

You cannot copy content of this page