Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock26.07.2021
icon eye31
НОВИНИ

Голосуйте за соціальні проєкти Пулинщини, які прагнуть отримати фінансування від Британської ради

Нещодавно розпочалося онлайн-голосування за соціальні проєкти, які мають шанс отримати фінансування від Британської ради. З Пулинщини відібрали п’ять крутих ідей. Користувачі Інтернету за допомогою мобільних телефонів до 1 серпня можуть віддати голос. Як це зробити – далі у матеріалі.

– Із Житомирської області представники Британської ради відібрали 21 проєкт, у тому числі 5 – з Пулинщини, – розповідає очільниця відділу економічного розвитку та інвестицій Курненської сільської ради Світлана Боковенко. – Курненська громада подала чотири ідеї: «Футбол об’єднує громаду» (с. Старий Майдан), «Зупинка автобуса – засіб вираження громадської думки» (с. Андріївка і Рудокопи), «Сімейний комфортний відпочинок» (с. Стрибіж) і «Зона емоційного розвантаження» (с. Курне). Онлайн-голосування – це лише третина успіху. Потім почнеться захист проєктів, а кількість набраних голосів матиме при цьому велике значення. З одного мобільного номера можна тричі проголосувати за три різні вподобані проєкти.

В онлайн-голосуванні також бере участь проєкт із Пулинської громади «Сонячна енергія – освітлення, безпека та комфорт». Його мета – встановити сонячні панелі для освітлення території ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Станом на 15 год 26 липня проєкти Пулинщини мають таку кількість голосів:

«Сімейний комфортний відпочинок» – 26;

«Зупинка автобуса – засіб вираження громадської думки» – 32;

«Футбол об’єднує громаду» – 34;

«Зона емоційного розвантаження» – 73;

«Сонячна енергія – освітлення, безпека та комфорт» – 164.

 

You cannot copy content of this page