Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock11.05.2022
icon eye35
НОВИНИ

Газети передплачуйте – призи вигравайте: «Укрпошта» розпочала передплату друкованих видань на II півріччя 2022 року

Передплата періодичних видань під час війни набуває особливого змісту, оскільки для багатьох людей, особливо пенсіонерів друковані видання, залишаються основним джерелом новин місцевого та районного масштабу. На сьогодні більше 70% періодичних видань продовжують друкуватися та задовольняти потреби своїх читачів.

Передплатити газети та журнали можна:

– до 16 червня видання загальнодержавної сфери розповсюдження;

– місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, що визначені згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами.

Оформити передплату на II півріччя 2022 року можна через сервіс «Онлайн-передплата» на сайті Укрпошти, або у звичайний спосіб у поштових відділеннях та у листоноші.

В умовах воєнного стану онлайн-сервіс є найбільш безпечним, швидким та зручним способом передплати видань. Ви можете швидко обрати із переліку загальноукраїнське чи місцеве видання та відразу оплатити вартість передплати платіжною карткою.

Серед передплатників, які оформлять передплату видань через сервіс «Онлайн-передплата» на суму від 100 грн на термін не менше ніж на 6 місяців, буде проведений розіграш легендарних поштових марок «Русскій воєнний корабль, іді…!» та побутової техніки – мультиварок, м’ясорубок.

Передплатники, які оформлять передплату в поштовому відділенні або через листоношу на суму від 100 гривень табільше терміном не менше ніж на 6 місяців автоматично стають учасниками акції «Я люблю передплату» та прийматимуть участь у розіграші 24-х ручних блендерів. Акція триватиме до 25 червня 2022 року включно.

Газети та журнали можна передплатити для себе, батьків або своїх бабусь та дідусів у селах.

Передплачуючи періодичні видання у нелегкий для нашої країни час, ви не лише підтримуєте українську видавничу галузь, а тим самим робите свій внесок у розвиток економіки нашої країни.

Тож долучайтеся до передплати! А «Укрпошта» докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику!

You cannot copy content of this page