Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 17 травня
icon clock28.01.2022
icon eye52
НОВИНИ

Газета «Вісті» проводить призовий конкурс для романтиків – на найкраще освідчення у коханні

Мабуть, кожен із вас колись освідчувався у коханні: писав любовні листи, вірші-зізнання, малював сердечка фарбою на парканах чи асфальті перед вікнами коханої чи коханого, надсилав валентинки, букети квітів чи просто анонімні смс.

Газета «Вісті» до Дня Святого Валентина оголошує конкурс на найкраще освідчення в коханні. Запрошуємо вас згадати, як це було, ще раз чи вперше оригінально і романтично зізнатися своїм коханим у палких почуттях. Тим паче, що у вас є можливість отримати за свої освідчення прекрасний приз – кавоварку!

Все дуже просто: розбудіть свою фантазію і надішліть освідчення в коханні, яке б зворушило серця не лише ваших коханих, а й наших читачів. Це можуть бути письмові листи, вірші, валентинки, фотографії чи відеозізнання. Тобто форма може бути найрізноманітніша. Головне – щоб освідчення були щирі і йшли з глибини серця. Автора найцікавіших, найромантичніших, найдотепніших та найоригінальніших освідчень чекає приз від нашого спонсора.

Запрошуємо до участі не лише молодь, а й представників різних поколінь, адже, як відомо, кохання не має віку.

Освідчення з фото вашої пари надсилайте до 13 лютого 2022 року на електронну адресу gazetawisti@gmail.com або на вайбер 096 682 50 55. Обов’язково вкажіть як вас звати, місце проживання та контактний номер телефону.

14 лютого, у День Святого Валентина, буде оголошено пару, яка стала переможницею.

You cannot copy content of this page