Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock19.08.2022
icon eye96
ЛЮДИ НОВИНИ

Вічна пам’ять захисникам України: рідні загиблих воїнів-десантників із Пулинщини отримали державні нагороди

17 серпня у Житомирській районній раді вручили державні нагороди рідним загиблих військовослужбовців під час російської агресії. Ордени «За мужність» ІІІ ступеня посмертно призначені двом мешканцям із Пулинщини Олександру Дяченку та Олександру Жеребчуку. Вони служили у десантно-штурмових військах Збройних Сил України. Про це нашому журналісту розповіла секретар Курненської сільської ради Олеся Павлюк, яка брала участь в урочистій церемонії нагородження.

Десантник Олександр Дяченко із селища Курне

– Двоє жителів нашої громади, які служили у десантно-штурмових військах та загинули під час повномасштабного вторгнення росії, удостоєні орденів «За мужність» ІІІ ступеня посмертно, – мовить пані Олеся. – У церемонії нагородження взяли участь матері загиблих десантників.

Людмила Любомирівна оплакує смерть 18-річного Олександра Дяченка з селища Курне. Хлопець загинув 25 лютого. Скорботна церемонія прощання відбулася 9 березня. Похоронили Героя на місцевому кладовищі.

Військовий Олександр Жеребчук із села Стрибіж

Тетяна Володимирівна із села Стрибіж довго та марно сподівалася, що її 24-річний син Олександр Жеребчук живий. За документами військовий загинув 27 березня, хоча досі родина немає на руках свідоцтва про смерть, бо деякий час хлопець вважався зниклим безвісти.

Обоє військовослужбовців – із багатодітний сімей, справжні патріоти. Вклоняємось перед їхньою мужністю та безмежно дякуємо, що віддали своє життя за право України лишатися вільною та незалежною.

Вічна пам’ять Захисникам України!

Слава Героям України!

You cannot copy content of this page