Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock04.10.2021
icon eye31
НОВИНИ

Відбулося перше засідання призовної комісії

1 жовтня офіційно стартував осінній призов на строкову військову службу. У зв’язку з цим у смт Пулини у 6-му відділі Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося засідання призовної комісії. Її очолив заступник голови Житомирської райдержадміністрації Віктор Пулковський.

На комісію прибули 14 призовників з двох громад Пулинщини, усі вони проходили тестування на соціально-психологічне вивчення кандидата. Начальник 6-го відділу Житомирського РТЦК та СП майор Євгеній Молочківський розповів як відбуватиметься процедура. Він наголосив, що члени комісії звертатимуть увагу на правильність оформлення особових справ та відповідність призначень у різні команди у залежності від ступеня придатності призовників.

Цьогоріч за планом 6-м відділом Житомирського РТЦК та СП має бути призвано 18 чоловік віком від 18 до 27 років. 4 жовтня відбудеться перша відправка юнаків на строкову військову службу у різні частини Збройних Сил. Призовники можуть обрати, де служитимуть, і до ООС залучатися не будуть. Євгеній Молочківський розповів призовникам, що згідно із Законом України кожному призовнику передбачена одноразова винагорода у межах 4,5 тис. грн. Саме тому хлопці обов’язково мають відкрити карткові рахунки.

Багато хлопців, що прийшли на призовну комісію, закінчили Пулинський професійний ліцей і вже мають робітничу спеціальність. Дмитро Сергеєв (с. Ялинівка), Артем Новаківський (с. Очеретянка), Владислав Міщук (с. Ягодинка) служитимуть у столиці у Національній гвардії. Микола Халімовський з с. Ясна Поляна виявив бажання стати розвідником, він успішно пройшов співбесіду в управлінні Генеральної розвідки і вже 4 жовтня відправляється на службу.

Юнаки з Пулинщини представлятимуть наш край, служачи прикордонниками, у десантно-штурмових та сухопутних військах. Майже усі зазначили, що готові і хочуть служити. Члени призовної комісії підбадьорювали майбутніх військовослужбовців та бажали їм щасливої служби.

You cannot copy content of this page