Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock21.05.2021
icon eye926
НОВИНИ

® У Пулинах запрацювало електротаксі, поїздка у якому – найдешевша!

Нещодавно у смт Пулини запрацювала нова унікальна екологічна служба таксі – пасажирські перевезення відбуваються в електромобілях, а вартість поїздки – найдешевша!

Нині жителі Пулинщини мають можливість скористатися послугами служби таксі, для працівників якої справою честі є забезпечення комфорту, високої якості послуг, безпеки пасажирів, а головне – турбота про довкілля.

Розрахуватися за поїздку можна карткою. Доступні також послуги «тверезий водій» і «кур’єрська доставка».

У службі працює справжня команда, яка дбає про надійність і безпеку своїх клієнтів. А найголовніше те, що електромобілі роблять найменше викидів шкідливих газів в атмосферу.

– За такими ініціативами – майбутнє! – кажуть пасажири, які скористалися послугами електротаксі. – Приємно, що у Пулинах запрацювала нова служба таксі. Тому лишається лише подякувати за екологічну, європейську новинку в нашому містечку.

Якщо для вас основним пріоритетом є безпека, надійність, комфорт, екологічність, європейська якість, то вам краще обирати електротаксі. Це зовсім інший рівень таксі, технічний стан автомобілів, обслуговування, екологічності, що є близьким до європейських стандартів. Тому пасажирам немає за що хвилюватися, адже якщо ви обираєте екотаксі, то ви обираєте усе найкраще для приємної поїздки!

 

You cannot copy content of this page