Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock22.04.2022
icon eye37
НОВИНИ

Великодні гостинці воїнам-захисникам: освітяни Пулинської громади відправили на передову святкові посилки

Напередодні свята Христового Воскресіння учні Мартинівської школи виготовили понад 200 патріотичних вітальних листівок, прикрашених із великою любов’ю і щирими побажаннями відважним воїнам. А ще діти з неймовірною турботою зробили великодні обереги – янголів-охоронців, щоб подарувати благословіння на велику справу кожному захиснику, запевнити у нашій підтримці і любові.

«Кожна дитина вкладала у роботу не лише старанність, а й душу, бо вважає важливим підтримати солдатів та подякувати їм за мужність та відвагу. Маємо надію, що ці вітальні листівки приємно потішать наших захисників і нададуть їм наснаги для подальшої боротьби за Україну, зміцнять віру в Перемогу та світле майбутнє» – написала у соцмережі Фейсбук директорка Мартинівської школи Наталія Гавриленко.

Затим освітяни відправили на передову ще одну святкову посилочку.

– Аби допомогти воїнам у повній мірі відчути великоднє свято ми ініціювали збір «Великоднього кошика» для захисників, закликавши усіх небайдужих до участі, – продовжує розповідати пані Наталія. – До благодійної справи долучилися педагоги, вихователі, працівники закладів освіти Мартинівської ЗОШ, Вацлавпільської гімназії, Чернявської філії, Курненської філії, Мартинівського садочка, небайдужі та активні мешканці сіл – вправні господині. Велика кількість селян долучилися, надаючи продукти харчування, яйця (на крашанки) та фінансову підтримку.

«Такої кількості смачних та ароматних великодніх гостинців ми не бачили! Дух перехоплює від ароматів, кольорів, смаків і форм, – зазначає очільниця освітнього закладу. – Україночки-козачки – ви неймовірні!».

Великодні гостинці передадуть військовослужбовцям Збройних Сил України, а також жителям територій, що найбільше постраждали від російської окупації.

You cannot copy content of this page