Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock01.06.2022
icon eye37
НОВИНИ

Бібліотекарку викликали? У Пулинах з’явилася можливість отримати нову особливу послугу

Реалії війни є каталізаторами великих змін і переосмислення багатьох речей. Щоб вижити у складний воєнний час люди стають рішучішими та дієвішими. Так, нещодавно у нашому селищі для місцевих жителів з’явилася нова, особлива, цікава та вкрай необхідна послуга. Її запровадження дуже потішило деяких пулинців. Про що саме йдеться – читайте далі у матеріалі.

Люди літнього віку – одна з категорій користувачів Пулинської селищної бібліотеки. Серед них є такі, які все життя приходили до книгозбірні, любили книги, читання, спілкування з бібліотекарями, а тепер у них немає здоров’я та сил для відвідування закладу. Саме тому тут з’явилася нова послуга.

– Бібліотекарі нашої книгарні вирішили запропонувати людям літнього віку нову послугу – книгоношення додому, – розповідає очільниця Пулинської селищної бібліотеки Людмила Пашківська. – Наша читачка Ніна Григорівна Карпенко завжди з нетерпінням чекає бібліотекарку Ольгу Буланову. Наша працівниця приносить пенсіонерці замовлені книги.

Під час візитів бібліотекарки до читачки додому відбувається душевне спілкування, пенсіонерка може почути слова підтримки, які через життєві обставини сказати більше нікому.

– У нинішній складний час бібліотекар – це не тільки людина, яка приносить книги, а ще й психолог, – мовить далі пані Людмила. – Наша читачка Ніна Григорівна завжди дуже привітна, а ми завжди раді завітати до неї. І давайте не будемо забувати про головне – таким людям найбільше потрібні увага та розуміння. Тож робіть добро і кожен ваш день буде щасливим!

Пулинка Ніна Карпенко завжди з нетерпінням чекає бібліотекарку з новими замовленими книгами

You cannot copy content of this page