Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock08.08.2022
icon eye94
НОВИНИ

Буде нова церква: віряни села Мартинівка будують храм Святого Духа

Ще до початку війни у селі Мартинівка розпочалося масштабне будівництво нового храму. Місцеві віряни вирішили з нуля звести церкву.

– У 2021 році почалося будівництво, яке очолив Юрій Павлюк. Зробили фундамент, привезли блоки на стіни, – розповідає священник Василь Голуб. – Не так давно за підтримки місцевих жителів у селі Ягодинка побудували за кроткий проміжок часу церкву Успіння Пресвятої Богородиці. Тож, сподіваюся, що і в Мартинівці скоро з’явиться новий храм Православної Церкви України. Щоб це сталося, ми потребуємо залучення коштів від небайдужих людей, зокрема підприємців. Адже потрібно ще багато чого зробити – звести стіни тошо.

Заступниця голови парафіяльної ради Тамара Черниш зазначає, що чимало мешканців Мартинівки активно сприяють зведенню храму.

– Люди дають гроші різними сумами – хто скільки може. Одним із перших відгукнувся підприємець з смт Довбиш Павло Альфредович Прент, який допоміг із придбанням блоків і будівельних матеріалів, – мовить пані Тамара. – Попри труднощі щиро віримо, що при Божому благословенні та підтримці небайдужих людей ми збудуємо наш довгоочікуваний храм в ім’я Господнє і для слави Господньої. Тому просимо про допомогу в міру можливостей. Будемо раді будь-якій підтримці. Повірте, за ваше милосердя Бог вас не залишить без уваги.

Кошти для будівництва храму можна перерахувати на рахунок: МФО 311647, UA 033116470000026004300242219, отримувач Релігійна організація «Релігійна громада (парафія) Успіння Пресвятої Богородиці с. Ягодинка Червоноармійського району Житомирської області Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського патріархату, код ЄДРПОУ 39344061.

Тел.: 067 864 18 05 (отець Василь Голуб).

You cannot copy content of this page