Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock20.11.2020
icon eye58
ЛЮДИ НОВИНИ

Брати-близнюки Вадим і Максим Жовновські разом служитимуть в армії

Осінь – це гаряча пора для призовників. Із 7 жовтня по 18 листопада на військову службу вирушили 16 хлопців. Серед них є близнюки Вадим і Максим Жовновські з Пулин. Із ними познайомився наш журналіст.

– Ми з братом постійно разом йдемо по життю – навчалися у школі, потім здобували освіту в одному ліцеї, працювали на підприємстві та вирішили удвох піти на військову службу, – мовлять 19-річні брати-близнюки Вадим і Максим. – Найбільше, чим переймалися після отримання повісток, чи не розлучать нас в армії.

Брати-близнюки Вадим і Максим Жовновські

– Усе буде добре – хлопці служитимуть разом! – зазначає військовий комісар Валерій Сидорчук. – Швидше за все, що близнюки будуть направлені в сухопутні війська.

– Хочемо служити та бути корисними країні. Було б класно стати водіями військової техніки, – кажуть близнюки. – Наші наміри і бажання підтримують рідні: мама Людмила, сестра Світлана, бабуся Єва Миколаївна та дідусь Володимир Петрович.

– Радий, що у Пулинах є такі хлопці-патріоти як Вадим і Максим Жовновські, – підсумовує Валерій Сидорчук. – Братська підтримка – дуже важлива, вона додає сили та впевненості, а під час військової служби – це буває дуже потрібно!

You cannot copy content of this page