Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock13.12.2021
icon eye26
НОВИНИ

Благодійна акція «Святим може бути кожен» триватиме до кінця тижня

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради проводить благодійну акцію «Святим може бути кожен». Жителі громади мають змогу подарувати радість діткам, які зростають у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах. День Святого Миколая – це найкращий час, щоб зробити добро, дбаючи про ближнього.

Ми поспілкувалися з начальницею служби у справах дітей Мариною Остапчук і дізналися, як проходить збір речей та скільки діток потребують допомоги:

– Нині на обліку перебувають 53 дитини з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Також плануємо допомогти багатодітним родинам, які попри великі зусилля, знаходяться у тяжкому становищі. Наразі до нас принесли кілька великих пакетів з дитячим одягом та іграшками. Люди телефонують та цікавляться: чим можна допомогти і які речі приносити.

Надіюся, що до кінця тижня наші «Миколайчики» відгукнуться і ми передамо цим діткам одяг, взуття, засоби особистої гігієни, канцелярію та іграшки. Збір проводиться за адресою: смт Пулини, вул. Незалежності, 13 (другий поверх).  Давайте сіяти добро разом! – наголосила Марина Остапчук.

Також ми дізналися, що Пулинська селищна рада виділила кошти на придбання подарунків до дня Святого Миколая. 280 солодких пакуночків, що нині вже формують, отримають діти учасників АТО, діти, що позбавлені батьківського піклування та діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

You cannot copy content of this page