Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock05.08.2020
icon eye41
НОВИНИ

Акценти передостанньої сесії Пулинської районної ради

  • До Галереї Почесних громадян району невдовзі додасться ще один портрет. Депутати районної ради під час двадцять восьмої сесії 5 серпня прийняли рішення нагородити Почесною відзнакою «Почесний громадянин Пулинського району» Якова Романчука. Так прагнуть вшанувати 90-річного депутата районної ради дев’яти скликань за його вагомий внесок у становлення і розвиток сільського господарства, активну громадську та просвітницьку діяльність та з нагоди Дня Незалежності України.

Обранці розглянули цього дня також більше десятка інших питань.

  • Про виконання Програми економічного і соціального розвитку розповіла голова райдержадміністрації Інна Кацімон. Зокрема про заходи в рамках «Великого будівництва» – на завершальній стадії роботи у Пулинській школі, до 1 вересня планують їх закінчити. Триває будівництво дороги до Кошелівки, ремонт інших шляхів на території району. У серпні, як зазначила очільниця району, проведуть їх грейдерування, скошування трави, зрізання дерев та заміну там, де це потрібно, дорожніх знаків. Щодо багатостраждальної дороги від Стрибіжа до Грузливця, Інна Кацімон сказала, що в серпні тут планують провести підсипання.
  • Депутати схвильовані долею районної лікарні. І взагалі що буде з галуззю медицини району. Депутат Житомирської обласної ради Тарас Собко зазначив, що наразі немає офіційних документів, які б передбачали закриття лікарень.

Таке питання нині не стоїть. На те, що воно не підніматиметься й надалі, сподівається і директор Комунального неприбуткового підприємства «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради Павло Гуменюк. Він розповів, що з Національною службою здоров’я уклали договори, ОТГ лікарню теж підтримують.

-На 1 серпня нам не вистачає одного мільйона гривень, але думаю, держава нас забезпечить цими коштами, – сказав Павло Гуменюк. Він подякував усім, хто долучився і допомагав фінансово, матеріально, морально та своїми силами у ремонті корпусу, який виконуватиме функції інфекційного відділення.

Це була передостання сесія. Завершальна сесія районної ради цієї каденції, за словами її очільника Анатолія Липка, відбудеться у жовтні.

You cannot copy content of this page