Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock13.12.2019
icon eye39
НОВИНИ

Яків Романчук – за здоровий спосіб життя!

Активний, усміхнений, завжди на позитиві – таким знають Якова Романчука із села Стрибіж. Раніше Яків Леонтійович очолював колгосп «Перемога». Проте і зараз у свій поважний вік – 89 років – він займає активну життєву позицію.
Яків Леонтійович пропагує здоровий спосіб життя. Тому, незважаючи на відстань чи погоду, він завжди їздить на велосипеді то в Пулини, то в Курне. Також він керує районним товариством «За здоровий спосіб життя». Яків Леонтійович відвідує школи і проводить пізнавальні бесіди із школярами та вчителями.
Та й інших справ у чоловіка хоч відбавляй. Адже він є депутатом районної ради, головою ради ветеранів Курненської сільської ради, членом виконавчого комітету, очолює постійну комісію районної ради з питань депутатської етики, регламенту і законності. Крім цього у селі Стрибіж разом з односельцями підтримує благоустрій села, разом наводять порядок на кладовищі.
Попри таку зайнятість, Яків Романчук є постійним дописувачем газети «Вісті». Його історії про людей хороших захоплюють читачів з першого слова.
– Моя робота приносить мені задоволення, – розповідає Яків Леонтійович. – Я вважаю, яким не був би вік, а не потрібно закриватися в чотирьох стінах. Для мене спілкування з людьми і постійних рух – це основа життя!

You cannot copy content of this page