Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock24.08.2019
icon eye45
НОВИНИ

У райцентрі відкрили майданчик зі штучним покриттям

24 серпня у Пулинах відбулося урочисте відкриття майданчика зі штучним покриттям. Стрічку перерізали: селищний голова Олександр Гаврилюк і мама загиблого на війні Сергія Ковнацького Світлана Ковнацька.

Очільник громади запросив усіх бажаючих випробувати новий майданчик. Першими це зробили голова районної ради Анатолій Липко та дітлахи. Вони ганяли м’яча на м’якій штучній травичці.

Вартість пулинського майданчика – майже півтора мільйона гривень.

-50 відсотків фінансування здійснювалося коштами з бюджету Пулинської селищної ради, і 50 % – кошти з фонду регіонального розвитку, – розповів очільник громади Олександр Гаврилюк.

Поруч викладено доріжку плиткою. Має привабливий вигляд і нею зручно йти до входу у майданчик. Селищний голова поділився, що це була його ідея. Вартість доріжки – 60 тисяч гривень. Роботу оплатила селищна рада, а плитку було придбано за соціальною угодою за кошти підприємства «Сільгосптехніка-Пулини» (керівник Олена Орловська).

Олександр Гаврилюк додав, що такий же сучасний майданчик зі штучним покриттям було відкрито днем раніше, 23 серпня, у селі Кошелівка. Його вартість склала приблизно 1 мільйон 200 тисяч гривень.

You cannot copy content of this page