Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock05.02.2020
icon eye31
НОВИНИ

У районі на карантин закриваються школи

На Пулинщині діти масово хворіють на гострі респіраторні вірусні інфекції. Саме тому в десяти освітніх закладах району повністю скасували заняття.

Аби не допустити поширення недуги, на карантині із 30 січня Івановицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, наступного дня заняття припинені в Сколобівській і Кошелівській школах, а також у Вацлавпільській гімназії. Із третього лютого на вимушені канікули пішли учні Мартинівської та Новозаводської шкіл, а з 4 лютого – школярі Андріївської, Соколівської та Теньківської ЗОШ.

Карантин також запроваджений у кількох школах Курненської громади – Старому Майдані, Великому Лузі та Курному.

Протягом останніх двох тижнів січня на ГРВІ у Пулинському районі захворіло 154 людини, з них осіб до 18 років – 111. Такі дані нашому журналісту надали у Новоград-Волинському міжрайонному відділі ДУ«ЖОЛЦ МОЗ України».

У комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської райради кажуть, дані щодо захворюваності, які надають адміністрації шкіл, дещо не збігаються з офіційною статистикою.

– Перевищення епідпорогу незначне, – каже директор КНП «ЦПМСД» Пулинської райради Людмила Кульбовська. – Цілком можливо, діти хворіють, але батьки не звертаються по медичну допомогу або просто вирішують перестрахуватися, тому й не пускають дітей до школи.

You cannot copy content of this page