Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock10.09.2019
icon eye34
НОВИНИ

У Центрі культури і дозвілля ремонтують сцену

Восени і взимку в Центр культури і дозвілля проводиться чимало концертів та урочистостей. Під час цих святкових подій мерзли глядачі та артисти. Увімкнені обігрівачі не рятували ситуації. Причина – відсутність централізованого опалення та височезні стіни аж до покрівлі, через яку холод потрапляв у середину. Незабаром усе зміниться, адже тут почався ремонт, деякі недоліки мають усунути. Про це нашому журналісту розповів директор КУ «Центр культури і дозвілля» Пулинської селищної ради Віктор Саюк.

– У Центр культури і дозвілля стане тепліше та затишніше. Понад тиждень тривають ремонтні роботи – працівники переробляють сцену, зокрема зробили натяжну стелю, її опустили на шість метрів, – розповідає Віктор Саюк. – Також зроблено нову підлогу у кімнаті, в якій готуються до виступів артисти перед виходом на сцену. Загальна вартість робіт становить 90 тисяч гривень, які буди надані селищною радою – 20 тис. грн, агрофірмою «ILTА» – 20 тис. грн та 50 тис. грн субвенції, яка надійшла до бюджету громади за сприяння депутата обласної ради Дмитра Кропачова.

У Будинку культури потрібно ще багато чого зробити. Тому Віктор Саюк звертається до меценатів допомогти коштами на оновлення мистецького закладу.

 

You cannot copy content of this page