Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock21.07.2019
icon eye50
НОВИНИ

У Соколові виборці вітають один одного зі святом

У Соколові зранку 21 липня виборців до виборчої дільниці з ПМК доставляє «шкільний автобус». Від початку села з боку траси Київ-Чоп до будівлі сільської ради відстань чимала, тож можливість приїхати автобусом проголосувати і повернутися ним додому – велика зручність для селян, особливо людей похилого віку.

– Про це подбала Соколівська сільська рада, – розповідає голова дільничної виборчої комісії № 181102 Оксана Лисюк. Пані Оксана додає, що всього дільниця нараховує 780 виборців, з них 36 голосує вдома.

Тих, хто вже здійснив своє волевиявлення, за межами дільниці запрошують до участі в екзитполі представниці соціологічного центру імені Михайла Драгоманова пані Наталія та Київського міжнародного інституту соціології пані Тетяна. Діляться, що в Соколові приймають їх дуже добре та гостинно. Буває, виборці відмовляються вголос говорити за кого проголосувати, особливо публічні мешканці села. Більш охоче погоджуються заповнювати і кидати до скриньки анонімні анкети. Організатори опитування наголошують, що участь в екзитполі – анонімна та добровільна.

-Нам дуже цікаво, що люди приходять на вибори і вітають один одного зі святом, – каже пані Тетяна. – Це неймовірно!

You cannot copy content of this page