Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock17.12.2019
icon eye41
НОВИНИ

Перевірили ямковий ремонт дороги

Нещодавно на території Курненської громади приватне підприємство «Автомагістраль» провело ямковий ремонт доріг, зокрема і в Грузливці. Наш журналіст разом із головою Пулинської райдержадміністрації Інною Кацімон, головним спеціалістом управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Денисом Хоронжевським і представником фірми-виконавця перевірили якість проведених ремонтних робіт.

Денис Хоронжевський та Інна Кацімон перевіряють якість проведеного ремонту

– У нашому селі дорогу ремонтували востаннє років 20 чи 30 тому, – мовить 68-річна Ніла Станіславівна Григорович. – Любо дивитися на те, що зроблено.

– Той, хто має машину, радіє проведеному ремонту, – каже 81-річна сусідка Надія Михайлівна Баранецька. – Хоч на старість побачили як ремонтують дорогу в селі.

Жительки села Грузливець Ніла Григорович і Надія Баранецька

– Відремонтували дорогу – це добре, – говорять чоловіки, які вийшли з магазину. – Цікаво, чи якісно усе зробили і скільки протримається в нормальному стані? Сподіваємося, що зі снігом на весні не зійде і асфальт.

Місцеві жителі сподіваються, що ремонт дороги зробили якісно

– Я маю певні зауваження до проведеного ремонту, – заявляє голова Пулинської райдержадміністрації Інна Кацімон. – Зараз ми пройдемося по всіх ділянках відремонтованої дороги і перевіримо чи всюди зроблено добре.

Кілька годин посадовці оглядають відремонтовані місця, щось заміряють, дискутують та радяться. Врешті-решт Денис Хоронжевський виносить вердикт: «За тими нормами, які передбачені чинним законодавством України, усе зроблено досить добре. Є певні зауваження, але їх легко виправити, що обіцяє зробити протягом найближчих днів фірма-виконавець».

You cannot copy content of this page