Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock11.03.2020
icon eye25
НОВИНИ

Сімейні тирани отримали покарання за знущання

Червоноармійський районний суд виніс вироки по кільком кримінальним провадженням щодо випадків домашнього насильства, вчинених протягом 2019 року. Сімейні тирани з Ягодинки, Старого Майдану, Курного та Стрибіжа отримали покарання у вигляді громадських робіт та арешту. Таку інформацію нашому журналісту надав прокурор Ростислав Степанчук.

Житель села Ягодинка був притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення 18 травня, 16 червня та 3 липня 2019 року домашнього насильства стосовно своєї співмешканки. Він словесно ображав, погрожував, принижував і залякував. 29 вересня вечірньої пори між ними спалахнув новий конфлікт, під час якого чоловік кулаком вдарив жінку по обличчю, схопив за волосся і став тягнути. Господиня впала на землю та отримала три удари ногами по тілу.

Під час судового засідання обвинувачений свою провину повністю визнав. Жінка зазначила, що чоловік періодично вчиняє сварки та скандали у сім’ї, а іноді може вдарити. Останнім часом його поведінка змінилася у кращий бік, тому цивільна дружина прохала суддю суворо не карати його.

Червоноармійський районний суд 9 грудня 2019 року виніс вирок для обвинуваченого за домашнє насильство у вигляді 180 годин громадських робіт.

Мешканець Старого Майдану також дуже «любив» жінку. 10 червня, 18, 19 та 20 липня, 18 серпня, 20 листопада 2019 року вчиняв домашнє насильство над своєю співмешканкою у вигляді образ, погроз, нецензурної лайки. Крім того, чоловік у квітні минулого року ще й викрав в односельчанки мобільний телефон. За сукупністю правопорушень обвинувачений за рішенням суду від 17 січня 2020 року отримав покарання – 200 годин громадських робіт.

За схожі знущання стосовно співмешканки житель села Стрибіж отримав один місяць арешту.

Ще одна кримінальна справа стосується жителя селища Курне, який знущався з власної матері, постійно їй погрожуючи, залякуючи, ображаючи та принижуючи. Факти домашнього насильства зафіксовані з 5 по 10 серпня, 17, 18 вересня 2019 року. Син свою вину під час судового засідання визнав. Покарання – один місяць арешту.

You cannot copy content of this page