Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock29.08.2019
icon eye40
НОВИНИ

Сьогодні вшановуємо тих, хто загинув за незалежність України

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Олександр Чернявський

Протягом останніх п’яти років на окупованій частині України палахкотить полум’я війни. За цей період Пулинщина втратила кількох кращих синів, які боролися за незалежність Батьківщини. На Донбасі загинуло двоє жителів району – Олександр Чернявський та Сергій Ковнацький.

У лютому 2015 року під Дебальцево героїчно загинув 28-річний мешканець села Сколобів Олександр Чернявський. На його честь відкрито меморіальну дошку на стіні місцевої школи та щороку у квітні проводиться турнір із міні-футболу.

Сергій Ковнацький

У березні 2018 р. біля шахти «Бутівка» поблизу Авдіївки від ворожої кулі помер 22-річний житель смт Пулини Сергій Ковнацький. Для вшанування пам’яті хлопця у Пулинському професійному ліцеї у вересні того ж року з’явилася меморіальна дошка, а в серпні 2019 року депутати селищної ради прийняли рішення перейменувати одну з вулиць містечка на честь загиблого.

Слава Героям! Слава родинам, які виховали справжніх патріотів, гідних захисників незалежності та цілісності України!

You cannot copy content of this page