Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock18.03.2020
icon eye34
НОВИНИ

Поблизу Мартинівки згоріло сім гектарів сухої трави

Із 15 по 17 березня поблизу села Мартинівка зафіксовано три пожежі. Місцеві жителі палили суху траву. Не контрольоване вогнище поширювалося далі та виникала загроза займання житлових будинків.

Подробиці надзвичайних подій нашому журналісту розповів головний інспектор Пулинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Роман Загурський.

15 березня у Мартинівці горіло чотири гектари поля. Один із місцевих жителів спалював суху траву на своїй ділянці. Згодом вогонь перекинувся на іншу територію та поширився далі. Була загроза займання оселі, в якій мешкали люди, та господарської будівлі дитячого садка. Рятувальники вчасно загасили полум’я.

16 березня було гаряче у Неборівці. Тут горіло поле площею два гектари. Через швидке поширення вогню ледве не згоріло кілька будинків.

– 17 березня ситуація повторилася у Мартинівці, – каже Роман Загурський. – Горів 1 га поля. Місцеві жителі нехтують правилами безпеки та палять суху траву, не думаючи про наслідки таких дій. Наші пожежники загасили вогонь, через який була загроза займання будинків у селі.

Житель села Мартинівка спалює суху траву вздовж траси. Фото надано рятувальниками

 

You cannot copy content of this page