Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock13.12.2019
icon eye104
НОВИНИ

Педіатри ведуть прийом пацієнтів у казковому приміщенні

Здавна українці напередодні Нового року намагалися проводити заселення у нові оселі. Лишилися вірними цій традиції і медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської райради. Сьогодні, 13 грудня, у День Святого Андрія Первозванного відбулося урочисте відкриття відремонтованого приміщення на другому поверсі поліклініки, де педіатри почали вести прийом маленьких пацієнтів.

Минулого літа у центрі Пулин почалося переселення медичних працівників. Із 1 липня 2019 року приміщення поліклініки передано на баланс КНП «ПМСД». У зв’язку з чим із другого поверху переїхали усі лікарі до основного приміщення ЦРЛ.

Минуло кілька місяців. Другий поверх КНП «ПМСД» перетворився наче у казку (увесь коридор має зображення героїв дитячих мульфільмів), де маленькі пацієнти почуваються легко та без страху потрапити на прийом до свого лікаря.

– Моя дитина у захваті від побаченого, – мовить Ольга Кравчук.

– Мені найбільше подобається Мікі Маус, – радісно каже 5-річна Ангеліна Кузьменко та просить її сфотографувати з улюбленим героєм мультфільму.

Ангеліні Кузьменко подобається новий інтер’єр поліклініки і з радістю фотографується 

– Моєму 9-річному сину Данилу теж тут усе подобається, – каже мама Катерина Грінчук.

Катерина Грінчук зі своїм сином Данилом

– Зовсім не страшно тут бути, малюнки гарні! – говорить 6-річна Софія, тримаючись за руку матусі Ганни Мухи.

Людмила Кульбовська спілкується з Ганною Мухою та її дочкою Софією
Євгеній Тичина і Людмила Кульбовська

– Ці приміщення стали настільки чудовими та казковими завдяки зусиллям юного художника з Пулин Євгенія Тичини, – розповідає головний лікар КНП «ПМСД» Пулинської райради Людмила Кульбовська. – Ремонт тривав кілька місяців. Хочу подякувати за підтримку усьому своєму колективу медичних працівників, який зробив максимум для того, щоб маленьким пацієнтам було комфортно у нас перебувати. За фінансову допомогу дякую депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову і ТОВ «АгроФілд «Україна», представник якої Андрій Вітвіцький присутній сьогодні з нами. Заслуговує слів вдячності і голова районної ради Анатолій Липко. Хочу також подякувати і в. о. голови Пулинської райдержадміністрації Світлані Іванівні Трохименко, яка теж нам багато допомогла…

Медперсонал спілкується з головою райдержадміністрації Інною Кацімон і головою районної ради Анатолієм Липком

Вітали медичних працівників із завершенням ремонтних робіт новопризначена очільниця райдержадміністрації Інна Кацімон, головний лікар КУ «Центральна районна лікарня Пулинської райради» Павло Гуменюк та його колега-лікар Ліна Левицька.

Головний лікар Павло Гуменюк вітає Людмилу Кульбовську

Запрошені гості пройшлися відремонтованими приміщеннями, поспілкувалися з медперсоналом, пацієнтами та їхніми батьками.

– Сьогодні справжнє свято! – мовить головна медична сестра Наталія Лисюк. – Якщо згадати що було раніше з цим приміщенням, то зараз, після ремонту, – супер! Діткам настільки тут подобається, що деякі в очікуванні свого лікаря, роблять селфі на фоні розмальованих стін.

Медсестри Наталія Степарук, Тетяна Боярчук, Ольга Кравченко, Олена Петренко з педіатрами (у центрі) Марія Савицька і Наталія Жеребчук

You cannot copy content of this page