Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock21.01.2020
icon eye40
НОВИНИ

Павлівські депутати прийняли рішення приєднатися до сусідньої ОТГ

Павлівський сільський голова Володимир Смагін закликав депутатів зробити правильне рішення

На території району функціонує чотири ОТГ: Пулинська, Соколівська, Мартинівська та Курненська. Окремо існує Павлівська сільська рада, яка два роки тому вирішила ні з ким не об’єднуватися. І от врешті сільські депутати визначилися до якої із сусідніх громад приєднаються найближчим часом. Тому незабаром на Пулинщині може бути завершений процес децентралізації.

Під час 29-ї сесії сьомого скликання Павлівської сільської ради розглядалося питання приєднання до Курненської ОТГ. У засіданні взяли участь 8 із 12 депутатів, голова Пулинської районної державної адміністрації Інна Кацімон, Курненський сільський голова Леонід Корзун, Мартинівський сільський голова Віктор Кривульський з представниками своїх громад.

– Розгляд питання приєднання – дуже болючий та доленосний для нашої сільської ради, – мовить Павлівський сільський голова Володимир Смагін. – Сьогодні прийшов час усім нам зробити вибір – до якої з сусідніх громад краще приєднатися.

Учасники засідання 29-ї сесїі Павлівської сільської ради

Очільник Мартинівської громади Віктор Кривульський зазначив, що приєднання Павлівської сільської ради до їхньої ОТГ – не вигідне.

Леонід Корзун та Інна Кацімон пояснюють депутатам переваги приєднання до Курненської сільської ради

– Приймаючи рішення, думайте про своїх дітей, які навчаються у Стрибіжі, – звернувся до присутніх Курненський сільський голова Леонід Корзун.

Після тривалих дискусій відбулося голосування щодо приєднання сіл Павлівка і Шереметів до Курненської ОТГ. Попри великий градус напруги під час обговорення усі присутні депутати проголосували за те, щоб бути у складі громади, яку очолює Леонід Корзун.

You cannot copy content of this page