Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock05.12.2019
icon eye27
НОВИНИ

Павлівська сільська рада хоче приєднатися до Мартинівської громади

Павлівський сільський голова Володимир Смагін

Павлівський сільський голова Володимир Смагін нашому журналісту розповів, що їхні депутати прийняли рішення про приєднання до Мартинівської громади.

– Наприкінці жовтня відбулося засідання сесії. На ньому були присутні 8 із 9 депутатів, які одноголосно проголосували за те, щоб приєднатися до Мартинівської сільської ради, – розповідає Володимир Смагін. – Більшість наших жителів теж підтримують таке рішення депутатів. Тому до Мартинівської ОТГ було надіслано від нашої сільради офіційне звернення щодо приєднання до них. Наразі очікуємо їхнього рішення.

Тиждень тому, 28 листопада, у Павлівку приїздив Курненський сільський голова Леонід Корзун. Він мав розмову з депутатами.

– Леонід Васильович пропонував приєднатися до їхньої громади, – мовить далі Володимир Смагін. – Найближчим часом у нас відбудеться схід села, на якому підніматиметься питання добровільного приєднання до однієї з сільських рад. Саме тоді і буде прийнято остаточне рішення щодо подальшого майбутнього Павлівської сільської ради.

Курненський сільський голова Леонід Корзун

Курненський сільський голова Леонід Корзун повідомив, що їхня громада хотіла б, щоб до них приєдналася Павлівська сільська рада.

– Діти з сіл Павлівка і Шереметів їздять до Стрибізької школи і дитсадка, отримують медичні послуги у нашій амбулаторії, та й на кладовищі покояться їхні люди. Тому логічно і правильно, щоб Павлівська сільська рада приєдналася саме до нас, – мовить Леонід Корзун. – Здивований, що депутати сільської ради вирішили об’єднатися з Мартинівською громадою, з якою у них фактично є спільним лише частинка лісу і все. Не зовсім розумію їхнього рішення.

You cannot copy content of this page