Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock21.12.2019
icon eye33
НОВИНИ

Напередодні свят освітяни підвели підсумки своєї роботи

21 грудня у приміщенні Пулинської школи відбулася передсвяткова підсумкова колегія директорів закладів освіти Пулинської громади.

З річним звітом виступила начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук. За озвученими нею цифрами, виконаними роботами, проведеними ремонтами, благоустроями, придбаним обладнанням, здобутими успіхами й досягненнями стоїть титанічна праця освітян, допомога держави у вигляді субвенцій, фінансова підтримка та розуміння селищної ради, батьків і небайдужих спонсорів.

Очільники закладів освіти розповідали про свої заклади з любов’ю, гордістю, надією, що проблеми, які ще існують, в наступному році будуть вирішені, а гарні плани та задуми –здійсняться.

Під час поетичної паузи Ольга Бортнікова зачитала присутнім свої вірші. Затим освітян прийшли поздоровити з прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами працівники й аматори Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради. Добрими, щирими словами, щедрівками та колядками, вони вітали земляків, бажаючи їм усіляких гараздів і благ.

Колег привітав Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, який із задоволенням та гордістю за спільно виконану роботу переглядав відеопрезентації здобутків колективів загальноосвітніх шкіл, закладів дошкільної освіти, Центру дитячої та юнацької творчості та Інклюзивно-ресурсного центру. До святкових вітань приєдналася також секретар селищної ради Олена Гузюк.

Чудовим сюрпризом для учасників зібрання стала поява Діда Мороза, котрим виявився директор Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Віктор Мороз, а також частування пирогом, що спекла господиня затишної зали – директор ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоя Лисюк.

Напередодні чудових зимових свят директори закладів освіти складали оригінальні й креативні побажання. Та висловлювали сподівання, що наступний рік буде таким же плідним та успішним, як нинішній, що вже добігає кінця.

You cannot copy content of this page