Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock22.11.2019
icon eye24
НОВИНИ

Обговорили понад 60 проєктів розвитку Пулинської громади

У березні 2019 року була створена робоча група з розробки стратегії розвитку Пулинської ОТГ до 2027 року. За вісім місяців подано понад 60 проєктів, які потрібно втілити у життя на території громади. Саме їх реалізацію протягом найближчих трьох років обговорювали на четвертому засіданні, що відбулося 21 листопада.

Методичний та консультативний супровід процесу написання стратегії здійснює радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Георгій Федорук. Учасників робочої групи було поділено на кілька команд. Вони мали обрати для реалізації першочергові проєкти, серед яких – удосконалення інженерної інфраструктури (ремонт доріг, освітлення, водопостачання), створення умов для освітнього та культурного розвитку дітей і молоді.

Після активного обговорення починається новий етап – доопрацювання технічних завдань, які найближчим часом будуть оприлюднені на сайті Пулинської селищної ради. Потім відбудеться громадське обговорення та затвердження на сесії селищної ради.

You cannot copy content of this page