Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock23.03.2020
icon eye27
НОВИНИ

Нинішня весна внесла корективи у посівну кампанію

Цьогоріч весна в роботу аграріїв та в посівну кампанію внесла корективи. Про це розповів очільник ТОВ «Сільгосптехніка» Станіслав Карпінський.

-Звичайно, посівну ми плануємо і проведемо. Ще минулого тижня готували техніку та насіння. Проте погода та ситуація з коронавірусом внесли корективи. Температура низька, ґрунт пересохлий і ситуація щодо коронавірусу неспокійна, – говорить Станіслав Карпінський. – Ми порадилися і вирішили з сьогоднішнього дня, з 23 березня працівників залишити вдома на карантині. Оскільки вирощуємо пізні культури, то посівну проведемо пізніше. В нашому випадку єдине – це чекати тепла, дощу та стабілізації ситуації з пандемією. Слід прислухатися до порад медиків і тих наших земляків, які проживають у країнах з високим рівнем захворювання на коронавірус. У мене є рідні та знайомі, які живуть за кордоном, зокрема в Італії, Іспанії та Польщі, і в них одне прохання до нас: «Бережіться, все у наших і ваших руках!».

-Тож хоча в аграріїв зазвичай весною гаряча пора, слід почекати і головне – берегти себе та своїх близьких, обмежити коло контактів, – каже керівник «Сільгосптехніки».

You cannot copy content of this page