Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock02.09.2019
icon eye38
НОВИНИ

Незвичайне свято Першого дзвінка у Пулинській школі

2 вересня Опорний заклад загальної середньої освіти Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст. після літніх канікул гостинно відчинив свої двері дітлахам. Цього дня у закладі свято Першого дзвінка відбулося під назвою «Школа єднає».

День був незвичайний не лише своєю програмою, а і гостями – участь у святі взяв голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. Це перший візит посадовця до Пулинського району. Віталій Іванович під час прес-конференції минулого тижня обіцяв відвідати Пулинську школу, і виконав свою обіцянку.

Біля корпусу початкової школи відбулося Дефіле креативного першачка. Усі присутні вітали малюків, які роблять перші кроки у Країні знань, та милувалися вродливими одинадцятикласниками.

З вітальними словами виступили директор Пулинської школи Зоя Лисюк та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко вітає в Пулинах учасників свята з новим навчальним роком

– Дорогі діти! Все, що ми робимо, – робимо заради вас, – сказав Віталій Бунечко. – Хочу вам побажати, щоб навчання проходило легко. Дружіть, допомагайте один одному. Вчителям – терпіння. Батькам – також терпіння і мудрості. Ми зробимо все можливе для того, щоб навчання у вашій школі було максимально комфортним – я вам це обіцяю.

Різнобарв’я осінніх букетів, великі білі бантики на кісках дівчаток, серйозні обличчя хлопчиків, схвильовані погляди батьків і усміхнені педагоги, гамір – усе говорило про те, що бурхливе шкільне життя для когось починається, для когось – продовжується, але з новими знаннями, зустрічами та подіями.

Перший дзвінок у виконанні одинадцятикласниць Олександри Лиманець та Анастасії Андрійчук звістив про початок нового навчального року і запросив здобувачів освіти до класних кімнат. Для хлопчиків і дівчаток 2-4, 6-7, 8-9-х класів відбулися захоплюючі квести «Країна мрій», «Стежками дружби» та «Я+ТИ=МИ». А голова облдержадміністрації тим часом оглянув обидва корпуси школи, де проходить навчання, та хід ремонту.

 

You cannot copy content of this page