Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock28.01.2020
icon eye105
НОВИНИ

Музей учасників бойових дій чекає на відвідувачів

З жовтня 2019 року в Пулинах працює музей учасників бойових дій. Представлені в ньому експозиції розповідають про земляків-учасників АТО і війни в Афганістані, їхнє життя, обпалене війною, про тих, хто загинув, виконуючи свій обов’язок.

Екскурсії проводить заступник голови Пулинської регіональної спілки ветеранів АТО Андрій Висоцький. Він з жалем зазначає, що відвідувачів мало і бувають вони рідко, хоча вхід до музею безкоштовний, про візит можна завжди домовитися телефоном.

-Хотілося б, щоб наш музей відвідувало більше людей. Аби сюди прибули відвідувачі – переважно це учні зі шкіл, – найчастіше ми самі виявляємо ініціативу, – говорить Андрій Висоцький. – На відкриття музею, який воїни робили власними силами та коштами, ми запрошували п’ять телеканалів. Жоден не відгукнувся. А от якби в районі було 5 вбивств, то одразу б приїхало безліч журналістів. Таке враження, що це мало кого цікавить.

Ми прагнемо розповідати правду, виховувати дітей в любові до Батьківщини, щоб вони гідно її захищали. Хочеться, щоб те, що ми робимо, було комусь потрібне, – наголошує ветеран АТО.

28 січня колектив нашої редакції зачинив на деякий час офіс, щоб відвідати музей ветеранів АТО. Медійники прослухали розповідь Андрія Висоцького. Екскурсовод продемонстрував багато бойових експонатів, а також кулю, якою він був поранений, – тепер носить її завжди з собою як брелок для ключів.

Передаємо естафету землякам, закладам освіти громад, установам, підприємствам та організаціям. Музей знаходиться на першому поверсі Центру культури та дозвілля в Пулинах. Про екскурсію можна домовитися за телефонами: 067 892 01 69; 097 684 43 16. 

You cannot copy content of this page