Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock23.01.2020
icon eye47
НОВИНИ

Львівське сміття возять під Улашанівку

Доказ того, що сміття – львівське

Нещодавно у соцмережі Фейсбук з’явилися фото великої кількості побутових відходів на сміттєзвалищі в Улашанівці. Місцеві жителі стверджують, що сміттєві дарунки привозять вантажівки зі Львова і захаращують територію неподалік села.

– Живу в Києві. Час від часу приїджаю до Улашанівки, тут жили мої батьки, лишилася їхня хата, – мовить Тетяна Трофімова. – Останнім часом у селі з’явився нестерпний сморід. Виявилося, що наше сміттєзвалище засипане львівським сміттям, яке гниє. Забила на сполох, почала дзвонити до посадовців. Також викликала телевізійних журналістів, які незабаром мають приїхати та знімати репортаж.

Нашому журналісту голова Соколівської ОТГ Анатолій Колесник повідомив, що під Улашанівку возять львівське сміття більше року.

– Вантажні автомобілі сміття привозять під Улашанівку вночі, – розповідає Анатолій Колесник. – Територія, яку займають привезені «сувеніри» зі Львова, становить близько 40 соток землі. Нещодавно перекопали у двох місцях дорогу, що веде до сміттєзвалища. Вирішення цієї проблеми обговорювали з головою Пулинської райдержадміністрації Інною Кацімон. Найближчим часом надішлемо офіційне звернення до Львівської міської ради щодо ситуації, яка склалася біля Улашанівки.

Привезене сміття зі Львова на околиці села Улашанівка

You cannot copy content of this page