Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock13.09.2019
icon eye796
Uncategorized

Жителі району страждають від чорної магії

Наші журналісти досить часто чують від мешканців району про дивні знахідки під дверима оселі або на подвір’ї. Торбини із землею, яйця, хліб, розіп’ята жаба та інші знайдені речі тривожать і наштовхують на думку про «пороблено». Як захиститися від дій чорної магії – далі у матеріалі.

– У родині мого знайомого понад рік відбувалося бозна що, дружина і діти постійно хворіли, і сам чоловік серйозно занедужав, ледве не помер у лікарні. А причину чорної смуги у житті виявили випадково, – розповідає жінка у магазині. – Весною син вирішив зробити кам’яний паркан, почав копати фундамент і в землі знайшов дощечку, до якої була прибита жаба. І саме тоді зрозуміли, що на їхню сім’ю пороблено.

– З дружиною ледве не розлучилися через чорну магію, – мовить чоловік. – До весілля усе було добре, багато часу проводили разом, влаштовували побачення, радилися щодо різних питань. А після одруження почалося справжнє пекло. Виникали на рівному місці суперечки, скандалили, ображали поганими словами один одного, доходило навіть до бійки. Так було кілька місяців до того моменту, поки не затіяли генеральне прибирання в оселі. Дружина знімала наволочки з подушок, на яких ми спали, і поранила пальці голками. Їх ми знайшли у середині між пір’ям, загорнуті в чорне волосся. Перелякалися. І подушки зі знайденим спалили. Після цього наче рукою зняло усі непорозуміння між нами.

– А я теж дещо страшне знайшла на клумбі, – приєднується до розмови жителька смт Пулини. – Мій чоловік постійно на заробітках, я – на роботі, по цілих днях біля будинку можуть ходити різні люди. І хтось з них підкидав нам «біду». Кілька разів біля воріт вранці знаходила курячі яйця. Після цих знахідок починала боліти голова. А те, що сталося потім, взагалі мене вразило. У суботу полола клумбу, збивала сапкою зілля і серед квітів побачила целофанову торбину, зав’язану на вузлики. У середині було кілька жмень землі. Віднесла знайдене подалі від дому на смітник. Через кілька днів голова почала боліти ще більше, а чоловік, який приїхав на вихідні, ледве не зламав ноги і хребет, впавши з драбини. Думаю, причина того поганого, що з нами діється, у підкладі.

Усе лихе можна викачати яйцем

– Підклад – це спеціально заговорена річ, яку намагаються непомітно підкинути або підкласти в оселю ворога, – розповідає жителька райцентру, яка багато років відробляє лихе. – Підкинута річ несе негативні вібрації, шкодить енергетиці дому і його мешканцям. До мене часто звертаються люди, яким нашкодили. Для їх порятунку використовую святу молитву та яйце. Одного разу допомагала жінці, у якої за кілька років пішли на той світ багато родичів. Та й сама вона була настільки хворою, що однією ногою стояла серед небіжчиків. Коли з нею розговорилася, то дізналася, що вона має хустку, на якій є дивний візерунок у вигляді хреста. Почувши це, сказала їй негайно спалити цю річ.

Щоб позбутися підкинутого зла, жінка радить у жодному разі не брати підклад руками чи просто так викидати на смітник. Його потрібно знищити, а саме спалити.

– Винесіть знайдену річ на вінику чи совку, головне, щоб не руками чіпали, подалі від дому, розпаліть багаття і спаліть підклад, – мовить жінка. – Читати треба «Отче наш». Тільки вогонь може знищити усе зло, що зробили для вас.

Настоятель храму у Пулинах Святого Миколая Чудотворця Архієпископа Мир Лікійських Сергій Янчук каже, щоб не чіплялося зло, то варто часто відвідувати церкву:

– Приходьте до храму, щиро моліться та дотримуйтесь певних церковних правил – постіть, ходіть до сповіді та уникайте гріхів, – рекомендує отець Сергій. – Вважаю, що з віруючими людьми частіше трапляються хороші речі. Якщо є проблеми у родині, то звертайтеся по допомогу до Бога, а не до чаклунів і відьм.

You cannot copy content of this page