Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock27.03.2020
icon eye29
НОВИНИ

Жителі Видумки самі гасили палаючу суху траву

26 березня у районі сталося кілька загорань сухої трави. Майже одночасно горіли поля у Молодіжному та Видумці. Доки пожежники приборкували вогонь в одному селі, то жителі іншого – самі гасили палаюче поле.

– Близько 17 години до мене подзвонила жителька Видумки Люся Зінчук і розповіла про вогнище неподалік села вздовж траси «Київ-Чоп», – розповідає староста Бабичівського старостинського округу Валентина Бовсунівська. – Будинок цієї жінки знаходиться на краю села і була загроза його займання. Я зателефонувала до інших мешканців Видумки. Усі зібралися, взяли із собою лопати, граблі, мокрі ганчірки та гасили палаючу траву, не допустивши розповсюдження вогню. Пожежників не викликали, адже у них і так багато роботи.

Згодом жителям Видумки довелося приборкувати полум’я з іншого боку села. А ще через деякий час вогнище вирувало біля будівлі комори.

– Гасили вогонь до десятої години вечора, – мовить Валентина Бовсунівська. – Хочу подякувати жителям села, особливо молоді, яка згуртувалася і допомагала зупинити пожежі.

You cannot copy content of this page