Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock29.11.2019
icon eye25
НОВИНИ

Відремонтували дорогу між селами Молодіжне і Цвітянка

Жителі Курненської ОТГ тривалий час нарікають на жахливий стан доріг між селами. Мовляв, шляхи у такому стані, що не можливо ні машиною проїхати, ні велосипедом. І от минулого тижня на території громади почався ямковий ремонт.

Ініціаторами ремонту дороги стали мешканці села Молодіжне: “Ми підготували відповідне звернення за підписами жителів села та надіслали до Житомирської облдержадміністрації, – розповідає житель Молодіжного Сергій Перегуда. – Кілька разів особисто заїжджав до Житомирської ОДА щодо вирішення цього питання. І от наші зусилля мають результат!”.

– Ми дуже раді, що наші прохання нарешті почули і почався ремонт доріг, – кажуть інші жителі Молодіжного. – Цими днями закінчили ремонтувати шлях між нашим селом і Цвітянкою.

– Так, справді минулого тижня на території нашої громади ведеться ямковий ремонт доріг у Курному, Молодіжному та Цвітянці, – мовить заступник Курненського сільського голови Микола Римарев. – Ремонтні роботи виконує ПП “Автомагістраль”. Люди тепер без проблем можуть їздити автошляхами.

You cannot copy content of this page