Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock06.12.2019
icon eye64
ЛЮДИ НОВИНИ

Анна Поплавська: «З дитинства мріяла бути військовою»

Cьогодні День Збройних Сил України. Цього дня вітання прийматимуть усі військовослужбовці. Серед мужніх воїнів є і тендітні дівчата, які не побоялись присвятити своє життя цій нелегкій справі. Напередодні свята ми познайомились з дівчиною, яка вирішила спробувати себе у військовому ділі. Це Анна Поплавська із села Трудове.

За званням Анна – лейтенант, нині проходить збори резервістів.

– Я з дитинства хотіла бути військовою, – ділиться Анна. – Ось моя мрія здійснилась! Після закінчення школи я довго не вагалась куди іти навчатись. Обрала Житомирський військовий інститут імені Сергія Корольова.

Після закінчення інституту дівчина отримала звання молодшого лейтенанта. Згодом проходила строкову службу. З її слів, військова справа вимагає міцного характеру і впертості.

У вільну хвилину Анна любить вишивати бісером ікони і пейзажі. Вона говорить, що це допомагає зосередитись, зняти напругу, надихає, коли під рукою оживає картина.

Після закінчення зборів дівчина планує повернутися на роботу. Вона працює старшим контролером з деталей і приладів на підприємстві.

З нагоди свята Анна вітає своїх побратимів з Днем Збройних Сил України і бажає їм терпіння і наснаги.

You cannot copy content of this page