Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock28.04.2020
icon eye36
НОВИНИ

Інфекційне відділення готове приймати пацієнтів на обсервацію та лікування

Про це 28 квітня розповів головний лікар КНП «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради Павло Гуменюк, демонструючи гостям результати проведеного у стислий термін ремонту.

До оновленого приміщення, яке близько 30 років не використовували, завітали голова райдержадміністрації Інна Кацімон, голова районної ради Анатолій Липко, меценат, засновник Благодійного фонду «Духовна освіта» Юрій Бірюченко, народний депутат України Дмитро Костюк та представники ЗМІ.

Це було своєрідне відкриття відділення – проте, зважаючи на карантин, без пафосу та урочистостей.

Коли ми були у цій будівлі минулого тижня, роботи вже підходили до завершення.

Нині відділення зустрічає запахом свіжої фарби. У палатах вже є меблі, застелена постіль. У кімнаті для медичного персоналу стоїть старенький диванчик. Облаштовані два туалети. Провели воду.

Юрій Бірюченко, який надав районній лікарні на ремонтні роботи та придбання засобів захисту відчутну фінансову допомогу, зазначив, що початок гарний.

-Умови спартанські, але те, що потрібне, тут є, – зазначив Павло Гуменюк. – Медичні працівники дуже старалися і самовіддано працювали під час ремонту у відділенні в міру своїх можливостей. Ще потрібно виконати ряд робіт, зокрема  провести благоустрій надворі біля відділення. Поки Черняхів прийматиме наших пацієнтів, вони будуть лікуватися там. Але якщо прибудуть пацієнти на обсервацію або, не дай Боже, піде масовий спалах коронавірусу і лікарня в Черняхові не зможе вмістити всіх хворих, наше інфекційне відділення готове приймати їх на лікування.

You cannot copy content of this page