Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

ЮНІСЕФ відзначив пулинських «Мисливців за мріями»

Підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу від ЮНІСЕФ на створення найбезпечнішої школи мрії неа платформі Minecraft: Education Edition. Конкурс мав на меті популяризувати правила превенції від COVID-19 серед школярів усієї України та мотивувати дітей на безпечну поведінку.

– Команда ЮНІСЕФ сподівається, що в рамках конкурсу дітям вдалось переосмислити нинішні реалії навчального процесу та реалізувати свої найкреативніші ідеї найбезпечнішої віртуальної школи мрії в часи пандемії, – пишуть 5 липня 2021 року на своїй сторінці в мережі Фейсбук організатори, дякуючи усім конкурсантам.

Почесну перемогу здобула команда Арцизького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 Арцизької міської ради.

Зовсім із невеликим відривом у першій 5-ці опинилася команда «Мисливці за мрією» опорного закладу загальної середньої освіти Пулинської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів Пулинського району Житомирської області. На чолі із вчителем інформатики Віктором Антонюком, інженером-електроніком Іваном Корнійчуком пулинські школярі створили свою школу, яка, на їх думку, відповідає превенції поширення вірусу, є максимально безпечною та реалістичною.

Організатори конкурсу повідомили, що всі учасники команди отримують сертифікат на курс онлайн-навчання з робототехніки, програмування, 3D дизайну або анімації.

Бажаємо команді Пулинської школи нових здобутків і втілення усіх яскравих мрій!

You cannot copy content of this page