icon clock05.07.2022
icon eye48
НОВИНИ

Хуліганство біля церкви: невідома особа вилила відро нечистот на подвір’я храму

На Пулинщині не вщухають церковні пристрасті. Нещодавно один із храмів зазнав хуліганських дій. Невідома особа з’явилася на подвір’ї церкви та вилила відро нечистот. Про це нашому журналісту розповів священник Василь Волосянський.

– Неприємна подія сталася у смт Пулини в суботу, 2 липня, близько 19 години після богослужіння, – мовить настоятель Свято-Миколаївського храму УПЦ Василь Волосянський. – Саме у цей час виявив розілляте відро нечистот прямісінько біля церкви. Після інциденту звернувся до поліції. Якщо чесно, то дуже здивований цим учинком. Комусь може щось не подобатися, але це не привід зважуватися на таке – це ганебно та недопустимо!

Начальник сектору поліцейської діяльності №1 у смт Пулини Роман Бенедюк зазначає, що правоохоронці з’ясовують обставини події та встановлюють особу, яка це вчинила. Такі хуліганські дії, згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення, тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

You cannot copy content of this page