icon clock01.09.2021
icon eye36
НОВИНИ

У школі в Івановичах відбулося яскраве свято знань

Традиційно по-родинному 1 вересня в Івановицькій школі відбулося свято Першого дзвоника. У цей день шкільне подвір’я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками хлопців і дівчат.

День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже десятеро першокласників відкрили для себе нову сторінку, де все для них вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

Під час урочистої лінійки на адресу учнів і вчителів лунали теплі слова вітань від директора Івановицької школи Віктора Мороза, головної спеціалістки відділу освіти Пулинської селищної ради Світлани Онищук, очільниці старостинського округу Людмили Черниш, від імені батьків – Тетяни Ярко.

– Нинішні 10 першокласників – це мої десяті ювілейні вихованці, з якими починаю шлях до країни знань, – мовила перша вчителька Валентина Осіпчук. – Бажаю, щоб навчання було наче свято і кожен із школярів учився на відмінно!

Настоятель місцевого храму Андрій Фатич благословив учнів і дав настанови на новий навчальний рік.

Потішили шкільну родину своїм виступом першокласники. Вони розповідали віршики та вітали усіх із Днем знань.

Завершилося святкування урочистим звучанням першого дзвоника у виконанні першокласника Владислава Богатирчука та його першої вчительки Валентини Осіпчук.

You cannot copy content of this page