icon clock29.05.2021
icon eye68
НОВИНИ

У Пулинах пролунав останній дзвінок для 39 хлопців і дівчат. Фоторепортаж

У Пулинській школі 29 травня для 39 дівчат і хлопців пролунав останній дзвінок. Квіти, музика, танцювальні тренди, радісні і трішки сумні хвилювання учнів 11-А та 11-Б, їхніх батьків, директорки школи Зої Лисюк та класних керівників – Вікторії Іщенко й Олександра Тичини, феєричні родзинки яскравого свята довго пам’ятатимуться не лише винуватцям, а й іншим учасникам неперевершеного свята.

Зі словами вітань, побажаннями успіхів та щасливої долі до хлопців і дівчат звернулися: директорка ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоя Лисюк, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, перші вчительки Зоя Черниш та Олеся Габріадзе, батьки Сергій Риданов, Сергій Довгалюк, Віктор Мороз.

Зоя Лисюк та Олександр Гаврилюк провели церемонію нагородження найактивніших одинадцятикласників. Затим члени ради школи передали своїм молодшим наступникам ключ, який символізує знання.

Врешті пролунав довгоочікуваний останній дзвінок у виконанні Дмитра Лігути і Віталіни Скиби. Він сповістив випускникам про закінчення шкільного життя, а решту учнів привітав з початком літніх канікулів.

У ніжному та щемкому вальсі прощання з дитинством закружляли хлопці та дівчата зі своїми мамами і татами. Батьки благословляли доньок і синів у дорослу путь, підіймаючи над ними вишиті рушники та встеляючи дорогу пелюстками троянд і зернами пшениці.


You cannot copy content of this page