icon clock03.09.2021
icon eye28
НОВИНИ

У Пулинах продали коржі для торту з живими жучками і червֹ’яками

2 вересня до нашого селища приїхала жінка із села, зайшла до одного із магазинів і купила коржі для торту. Коли повернулася додому і відкрила придбаний товар, то жахнулася, бо всередині побачила живі жучки і черв’яки. Про це господиня написала та додала фото у Фейсбук.

У пості купчиня зазначила, що продавчиня запевнила у свіжості товару. Тільки вдома звернула увагу на заклеєну наліпку з датою 24. 08. 21, а під нею термін – вжити до 04. 08. 2021. Жінка виклала відео та фото, як по коржах лазили маленькі жучки та черв’яки.

Користувачі соцмережі порадили господині повернути товар до магазину та забрати гроші. У відповідь жінка написала, що не може цього зробити, бо живе не в Пулинах і немає на кого лишити дітей, а пост зробила з іншою метою – щоб недобросовісні продавці зняли партію неякісних коржів із продажу аби ніхто більше не купив цієї гидоти.

Ще один схожий випадок у Пулинах стався 31 серпня. Хлопець придбав рюкзак, який виявився з деякими дефектами. Наступного дня, 1 вересня, покупець знову завітав до крамниці з неякісним товаром і чеком, який підтверджував покупку.

– Спочатку продавчиня обурювалася цією ситуацією. Мовляв, чому одразу не глянув, що річ із дефектами, – мовить хлопець. – Мені запропонували обміняти рюкзак на інший. Я відмовився і мені врешті-решт повернули кошти за неякісний товар.

You cannot copy content of this page