Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня

Учні Пулинської школи мистецтв стали призерами міжнародного конкурсу

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей учні Пулинської школи мистецтв дізналися чудову новину: вони стали призерами Міжнародного дистанційного конкурсу «Мистецтво без обмежень», що проходив цієї весни.

Назар Войтюк

Виступи дітей, записані на відео, надіслали на розсуд журі, до складу якого увійшли митці різних країн. Юних вокалістів готувала викладачка Яна Сомплавська, акордеоністів – директор школи Василь Бернацький.

Софія Лонська

За результатами конкурсу вокаліст Назар Войтюк здобув диплом ІІ ступеня, Софія Лонська і Божена Бернацька – дипломи ІІІ ступеня.

Божена і Василь Бернацькі

Яну Поліщуку та Божені Бернацькій за виконання музичних творів на акордеоні присуджено дипломи ІІІ ступеня.

Ян Поліщук

А їхні наставники одержали подяки за високу педагогічну майстерність, популяризацію мистецтва та вагомий внесок у розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді.

-Міжнародний конкурс проходив у Харківській області на базі дуже потужного закладу музично освіти – Пісочинської школи мистецтв, – розповідає Василь Бернацький. – Ми пишаємося, що всі наші діти, які взяли участь у цьому конкурсі, здобули призові місця. Участь у конкурсах – це гарний стимул для розвитку дітей і ще більшої праці. Разом з тим це чудова популяризація нашої школи мистецтв.

Василь Бернацький поділився, що діти та педагоги пробують свої сили і в інших мистецьких заходах. Також подали заявки на конкурс «Творча весна». Нині чекають результатів.

You cannot copy content of this page