Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня

Учениці Пулинської школи мистецтв успішно виступили на фестивалі «Лелеченьки»

У селищі Ємільчине 27 червня проходив ХІІ обласний відкритий фестиваль дитячої творчості «Лелеченьки». На нього завітала і делегація Пулинщини – учениці Пулинської школи мистецтв Софія Лонська та Божена Бернацька, директор закладу Василь Бернацький, викладачі Іван Іщенко, Яна Сомплавська та головна спеціалістка відділу гуманітарного Пулинської селищної ради Лариса Громська.

Конкурс дитячої музично-пісенної творчості проводився у 2-х вікових категоріях:

І вікова категорія – учасники від 7 до 11 років;

ІІ вікова категорія – учасники від 12 до 15 років включно.

– Фестиваль традиційно проходить під егідою Народної артистки України Ніни Матвієнко, – розповідає Василь Бернацький. – Вона була особисто присутня на святі, також у Ємільчине завітала Народна артистка України Ірина Шинкарук. Від нашої школи виступили дві учениці. У номінації «естрадний вокал» Софія Лонська посіла ІІ місце у 2 віковій категорії. Божена Бернацька в номінації «музика» в 1 віковій категорії здобула ІІ місце, а в номінації «вокал» – одержала грамоту за участь.

Готували дівчаток до виступів Яна Сомплавська і Василь Бернацький. Програма фестивалю була дуже насиченою, цікавою. Учасники обмінювались досвідом та спілкувались із зірками українського вокального мистецтва, отримавши багато гарних емоцій.

You cannot copy content of this page