Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня

Талановиті діти стали переможцями творчих конкурсів

М’яка іграшка, яку зробила учасниця виставки-конкурсу «Іграшковий диво-світ» Тетяна Васильчук

Нещодавно стали відомі результати обласних творчих конкурсів, в яких взяли участь діти з Пулинської громади та стали переможцями. Про це нашому журналісту розповіла директорка комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради Оксана Василенко.

– Учні Пулинської школи Дмитро Костриця та Артем Бриков отримали дипломи третього ступеню за участь в інтелектуальному конкурсі на краще володіння офісними програмами. Дітей підготувала вчителька інформатики Ольга Антонюк, – мовить Оксана Василенко. – У виставці-конкурсі «Іграшковий диво-світ» у номінації «Народна лялька» Ліна Тесля здобула третє місце, а Тетяна Васильчук – 2 у номінації «М’яка іграшка». Допомагала дівчатам керівниця гуртка Людмила Подкаура.

За результатами обласної виставки-конкурсу «Поліські візерунки» Олександра Жура отримала диплом першого ступеню за вироби зі шкіри. Іванна Кравченко здобула третє місце – за вишивку. Світлану Янчевську нагородили дипломом за творчий задум.

– Підготувала вихованок Людмила Подкаура. За її підтримки талановиті дівчата посіли третє загальнокомандне місце із 22 учасників, – каже Оксана Василенко. – Вітаю усіх дітей з перемогами та бажаю успіхів у нових творчих конкурсах.

Творча робота Ліни Теслі, яка здобула третє місце у номінації «Народна лялька»

You cannot copy content of this page